Дневен хороскоп за 24 септември 2024, вторник

© Pixabay.com

Овен

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Телец

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Грижете се добре за здравето си. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Близнаци

Използвайте деня за стабилизиране на финансовите си ангажименти. Осъществете контакти с важни хора, които могат да ви подпомогнат професионално. Отделете време за наслаждаване на природата и физическа активност. Проявете търпение и старание към своите цели.

Рак

Днес може да срещнете и да общувате с непознати хора, което ще се окаже някакъв вид изпитание за вас. Като цяло обаче този ден идва с нови възможности и шансове да постигнете някакъв напредък в личните си дела и в живота си като цяло.

Лъв

Днес може да започне роман, който е важен за Вас в дългосрочен план. Не давайте клетви и обещания, защото Ви е трудно да ги спазите. Вие може много да постигнете в политиката и бизнеса, но при условие, че съумеете ясно да обосновете своите цели. Погрижете се за законността на всякаква ваша дейност.

Дева

Днес не се надпреварвайте със себе си. Отдавна сте задминали своите конкуренти. Сега настъпва време за релакс и почивка. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите.

Везни

Денят ще ви насърчи да изразите себе си по автентичен начин. Използвайте силата на вашата интуиция и аналитичен ум, за да разберете скрити истини. Отделете време за медитация и размисъл.

Скорпион

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Посветете вторник на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Стрелец

Денят ще е плодотворен и в който може да постигнете много неща. Не са изключени интересни предложения, които на пръв поглед изглеждат доста привлекателни. Но преди да приемете, внимателно проверете условията.

Козирог

Денят е доста натоварен. Всичко върви добре, обстоятелствата са благоприятни, не са изключени успешни съвпадения, но все още са нервни: острата интуиция подсказва на представителите на знака, че не всичко е толкова просто. Наистина може да възникнат трудности следобед, вероятни са недоразумения, които ще ви попречат да завършите започнатото навреме.

Водолей

Ползотворен ден, подходящ за сложна и отговорна работа, нови неща, включително много необичайни и интересни. Много имат нови идеи, които ще бъдат търговски успешни. Ако представителите на знака не губят време напразно, те ще могат значително да увеличат доходите си.

Риби

Можете да обърнете в своя полза нещата, ако се чувствате застрашени, но бъдете дипломатични, за да не настроите другите срещу себе си. По отношение на важни контакти в обществените и деловите среди, за преговори или във връзка с пътувания – пак от делово естество, денят носи чудесни резултати.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе