Защо компаниите избират автоматичната обработка на документи и какви решения предлагат от Smart Soft

Много от бизнесите днес избират автоматичните решения пред ръчната процеси. Обработката на документи например е сред дейностите, които отнемат много време, които струват скъпо на компаниите, както и се считат за процес, податлив на грешки.

От Смарт Софт предлагат широка гама софтуерни решения, предназначени да рационализират счетоводната работа и да я правят по-лесна и приятна за служителите в отделите – посетете сайта им. Там могат да се открият разнообразни технологични продукти, подходящи не само за фирми, но също така и за физически лица.

Какво представлява автоматичната обработка на документи и как помага за подобряването на бизнеса?

Улавянето на данни е процес, който е от ключово значение за всяка една компания, която иска да изгради добра репутация, да разшири портфолиото си с клиенти, както и да постигне финансова сигурност. Ако при обработката на фактури, формуляри, застрахователни искове, договори и други важни документи се допуснат грешки, свързани с дължимите суми или имената на доставчици, това може да окаже негативен ефекти върху фирменото реноме. Именно затова е препоръчително да се използва софтуер за автоматизация на документалната обработка. Ето и повече по темата:

  • бързина и ефективност – ако при ръчните процеса е възможно да се обработят само няколко документа наведнъж, със софтуера на Смарт Софт този обем е много по-голям. Технологията допринася за увеличаването на ефективността, за намаляването на оперативното време, а респективно и за оптимизирането на целия работен поток в отделите;
  • по-малко разходи за заплати – изкуственият интелект (AI) е съвременна технология, която се използва все по-често с цел улесняване на ежедневието и постигането на по-добри бизнес резултати. Софтуерните решения за автоматична обработка на документи са сред модерните технологии, които са с интелигентен принцип на работа и са дори задължителни за бързо развиващите се компании. Наместо фирмите да наемат голям брой служители в счетоводните отдели, те могат да интегрират технологията за автоматизация на процесите, като по-този начин ще намалят разходите за работна ръка и ще увеличат ефективността;
  • 100% достоверност при извличането и експортирането на информацията – всеки то нас се е сблъсквал със ситуации, в които се допускат банални грешки при обработката на документи като фактури и формуляри. Подобни казуси могат да създадат допълнителни проблеми на служителите и техните ръководители, които трябва да се фокусират върху разрешаването на създалите се проблеми. Със софтуера на Смарт Софт няма да има риск от представянето на некоректна информация, свързана с имена на търговци, клиенти или дължими суми;
  • автоматично архивиране – купищата папки с документи изискват много място за тяхното съхранение, което с автоматичните решения за архивиране отпада напълно. Извлечената информация се съхранява в специални кибер портали, които могат да бъдат лесно достъпни за служителите;
  • детайлни анализи на данните – когато разполагаме с богата база данни, информацията може да послужи за задълбочен бизнес анализ, който да ни помогне за създаването на ефективен бизнес план. Това на свой ред ще подобри позициите на компанията спрямо нейните конкурентни, а освен това ще бъде и предпоставка за положителната оценка от страна на клиентите.

Смарт Софт е име, което се свързва с високотехнологичния прогрес на 21-ви век, когато сме свидетели на дигитален подем и разнообразие от софтуерни решения за бизнеса. Възползвайте се от предложенията на компанията и посетете сайта им още сега или прочетете още тук (статия на английски)!

Какви софтуерни решения предлагат от Smart Soft?

Оптично разпознаване на символи, пълна обработка на фактури, автоматично сканиране и архивиране, обработка на застрахователни искове и товарителници – всички тези решения ви очакват на сайта на Смарт Софт.  Този сайт са направили добър preview, макар и на английски, можете да го видите.

Ако сте амбициозен собственик на бизнес, който искате да процъфти, възползвайте се от софтуерните продукти за автоматизация на счетоводните процеси и насочете ресурсите си към разрешаването на критичните точки от бизнеса.

С помощта на технологичните решения на Смарт Софт служителите ще имат повече време за по-изпълнението на по-важни задачи като създаването на нов бизнес план, обслужване на клиенти или анализ на данните. Фирменият успех е във ваши ръце!

Източник тук.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе