Дневен хороскоп за 17 септември 2024, вторник

Овен

Мъжете са способни да изчакат търпеливо онзи момент, когато обектът на тяхната страст се предава и покорно приема техните уверения в любов. Този ден е благоприятен за укрепването на семейните отношения. Успехът зависи изключително от умението да разпределяте правилно жизнената си енергия, финансовите средства и да планирате работния процес. Не очаквайте Вашите действия веднага да дадат някакъв резултат. Деловите контакти и търговските операции в близко време носят печалба.

Телец

Спокоен продуктивен ден, подходящ за работа. Важно е да не бързате, да не се опитвате да решите няколко проблема наведнъж. Ако е възможно, избягвайте суетенето и объркването, действайте последователно. Най-добре е предварително да си направите план за действие и да се придържате към него дори в малките неща.

Близнаци

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Рак

Този вторник ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Лъв

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Дева

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на , а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Везни

В вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Скорпион

През този ден ще Ви тормозят проблемите на хората, на света, на планетата. Това е много благородно, но е извън Вашите способности. Съсредоточете се върху Вашите лични проблеми и цели. Ако направите така, ще се справите по-лесно с проблемите си.

Стрелец

Обърнете се към финансовото си благополучие и инвестиции. Избягвайте рисковани решения и бъдете отговорни към материалните си ангажименти.

Козирог

Много е трудно да се настроите на практичен начин: щастливи сте да мечтаете и да правите планове за бъдещето, но когато дойде време да действате, ентусиазмът ви избледнява. Междувременно всички важни въпроси днес трябва да се решават независимо и можете да се обърнете за помощ само към тези, които отдавна са спечелили вашето доверие.

Водолей

В чудесно състояние на духа сте днес. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на .

Риби

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе