Дневен хороскоп за 7 септември 2024, събота

Овен

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в събота сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Телец

В личния си живот се пазете от изневери и измами. Възможни са изпитания и проверка на устойчивостта на възгледите и отношенията на . Емоционалната напрегнатост е висока. Ако съвместната Ви дейност с партньорите не съответства на Вашите убеждения, то е желателно да прекъснете тези отношения, иначе може да се окажете в зависимо и безизходно положение. В семейството са възможни грижи и разходи, свързани с исканията на децата.

Близнаци

Днес Ви очакват много приятни изненади и неочаквано познанство. Възможно е да осъществите тези мечти, които в последно време не са Ви напускали. Използвайте свободното си време за обмислянето на отдавна висящите дела. Възможни са резки скокове – от неоправдано скъперничество до разточителство. Трябва правилно да разпределяте парите си.

Рак

Семейно тържество ще ви направи по-добри и ще търсите мнението на близките си по проект, който предвиждате. Нов проект или друга заетост ви носи добри перспективи за финансова реализация. Изпълнението им ще ви ентусиазира да ги приключите в срок и с очакваните резултати.

Лъв

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Дева

Обърнете внимание на семейството си. За Вас не се препоръчват пътувания, контакти или работа с хора в чужбина, както и рисковани действия, свързани с бизнес или с финансови дейности.

Везни

Това е ден, в който ще надскочите себе си. Сложете край на времето, в което се подценявате заради ваши собствени притеснения.

Скорпион

Ако финансовото Ви положение позволява това, направете някакво дарение. В близко бъдеще Вие на практика може да се убедите в истинността на пословицата „каквото посееш, това ще пожънеш“. През втората половина на деня е възможно да имате сблъсъци в личен план. Не е нужно да концентрирате прекалено вниманието си върху интимни проблеми. В края на краищата трябва да разберете, че сексът и любовта не са едно и също нещо.

Стрелец

Не трябва да се поддавате на психологическия натиск и шантажа от страна на близки хора. Ще почувствате, че започва някаква промяна в живота Ви. Вътрешната интуиция ще Ви подскаже как да действате нататък.

Козирог

Днес просто не сте в настроение да правите нищо. Трябва да възвърнете самоувереността и оптимизма си, в противен случай всичко, което ще постигнете, ще бъде напразно. Наистина трябва да се отпуснете малко.

Водолей

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Събота е хубав и спокоен ден за . Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

Риби

Прибързани обещания от странични хора може да Ви разочароват и подведат. Станете разумни мечтатели. Добре е да запазите самообладание, защото само това е начина да подчертаете правотата си. Опитвайте се да постигнете разбирателство с околните. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе