Кампания „Как да пресичаме безопасно“ с БМЧК – Силистра

В периода от 23 до 25 юли 2024 година, доброволците на Български младежки Червен кръст – Силистра посетиха шестте детски градини в града, като под формата на игри и забавления припомниха на малчуганите правилата, които всеки малък пешеходец трябва да спазва, как да пресичат безопасно, а също така и как помогнат на приятел в беда.

В кампанията взеха участие 7 доброволеца и бяха достигнати 200 деца на възраст от 3 до 7 години.

Кампания "Как да пресичаме безопасно" с БМЧК – Силистра !!!🚦В периода от 23 до 25 юли 2024 година, доброволците на…

Posted by Български младежки Червен кръст – Силистра on Thursday, July 25, 2024

Българският младежки Червен кръст (БМЧК) е доброволна младежка организация, която е неразделна част от Българския Червен кръст и принадлежи към Международното младежко червенокръстко движение. Чрез своите доброволци и посредством своите програми за обучение, дейности и услуги, БМЧК приобщава децата и младите хора към хуманитарните ценности и принципи, работи за намаляване на социалната и здравната им уязвимост, извършва застъпничество за подобряване на благосъстоянието им и насърчава толерантността и недискриминацията, уважението към различията и културното многообразие!

Българският младежки Червен кръст (БМЧК) е доброволна младежка организация, която е неразделна част от Българския Червен…

Posted by Дг Добруджа Силистра on Wednesday, July 24, 2024

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе