В навечерието на Еньовден в читалището в Калипетрово: „Една слънчева изложба – от слънчеви момичета“

Ирена Владимирова – библиотекар в библиотеката на НЧ „Пробуда“ – село Калипетрово зъ една проява в навечерието на Еньовден: „Една слънчева изложба – от слънчеви момичета, както му прилича на 20 юни. Колеги, приятели и близки бяха сред посетителите на изложбата на Ивелина Неделчева, която участва със своите дъщери – Сияна и Християна, и майка си – Димитричка Димова. Красиви, изпълнени с финес и фантазия, ръчно изработени сувенири, украсиха витрините в читалищното фоайе. Част от Ивкините вълшебства веднага бяха закупени от посетителите. Вярваме, че красивите покупки, ще донесат щастие на притежателите си! Най-възрастният човек на изложбата беше бабата на Ивка – Неделя, на 90 години.

Няма по-мила гледка от това да видиш как четири поколения момичета се нареждат за снимка. Всички се обичат много и се подкрепят. Добро начало на лятото! Благодарим Ви, прекрасни малки и големи дами, които се отзовахте на поканата ни за участие в поредната самостоятелна изложба! Тя е посветена на цветята и зеленината! Почерпката беше приготвена от баба Диди, която доказа, че освен сръчна помощница на своята дъщеря, е и отлична кулинарка.

Рисунки на двете синеочки – Сияна и Християна, допълваха изложбата. Красиво аранжиран надпис „Калипетрово“, поставен в рамка, беше специалният подарък на Ивка за кметството, а тя самата получи много цветя, красиви като нея. Радваме се, че се включват хора от различни поколения! Неподозирани таланти има сред нас, целта ни е да покажем, че всички хора, които срещаме, са значими“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе