Авто-протестът на ЦЕНТЪР събра стотици коли заради скандално задържане на дете и полицейски бухалки срещу Божков и хората му

Автошествието, резултат от продължаващия тормоз и заплахи от страна на полицията и властимащите върху поддръжниците на ЦЕНТЪР, тръгна от паркинга на МЕТРО-2 и завърши на пл. “Св. Александър Невски” в София.

Лидерът на движението, г-н Васил Божков, се обърна към събралите се поддръжници и членове на партията с думите:

“Виждате какво се случва. Плашат ни, малки деца държат в арестите, нахлуват ни в офисите… тормозят хората, разпитват ги. Заплашват семейства им. Нас не ни е страх. Опитват с да ви заблудят, че нищо не зависи от вас! Не е вярно – всичко е във ваши ръце. На 9-и излизаме, гласуваме и побеждаваме!”

Павел Стоименов, земделецът, който през 2021 г. застана с лицето и името си срещу рекета на Борисов, заедно със Светослав Илчовски и водач на листите на ЦЕНТЪР в Благоеград и Плевен продължи:

“Борисов и Пеевски са крадци! Крадци на националните ни интереси. Ако не се изправим всички срещу тази хунта, държавата ни ще бъде превзета. Родинтата ни, за която нашите прадеди даваха живота си.

Всеки от нас е длъжен да поеме отговорност за съдбата ни. Тогава не ме беше страх и сега не ме е! На 9-и с номер 8!”

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе