Седем сигнала за пожари и помощ в Силистренско за последните 3 дни

На 7 сигнала са реагирали екипи на противопожарните звена в Силистренска област през периода 31 май – 03 юни, пет от тях за пожари, два за оказване на техническа помощ.

Късо съединение причинило пожар в електрическо табло в Дулово на 31 май. Екип на местната пожарна служба се отзовал на сигнал, получен в 12:12 часа, и се справил с произшествието, при което, освен ел.таблото, няма нанесени материални щети.

120 кв. м. покрив изгорели при пожар в къща в село Яребица. Произшествието възникнало на 01 юни около 21:50 часа поради неправилно ползване на нагревателен уред. Пожарът е загасен от екип на РСПБЗН-Дулово.

Екип на РСПБЗН-Силистра реагирал на сигнал за пожар в трафопост в областния град, получен на 01 юни около 23:20 часа. Късо съединение причинило пожара, при който изгорял високоволтов кабел във вътрешността на трафопоста.

Силистренски огнеборци загасили пожар, обхванал хладилник и дървена поставка под него, в двора на ресторант в областния град. Произшествието е станало на 02 юни около 00:15 часа вследствие на късо съединение. Изгорял хладилникът, но са спасени навес и сграда, в непосредствена близост до огнището.

Пожар в метален контейнер за смет в Силистра е загасен от екип на местната противопожарна служба на 03 юни. При произшествието, което възникнало около 01:40 часа, няма нанесени материални щети.

Силистренски огнеборци са оказали техническа помощ след сигнал за изтичане на газ от автомобилна газова бутилка. Произшествието е станало на 31 май около 14:20 часа по ул. „Добруджа“ в Силистра. Екипът е изтеглил автомобила на безопасно място извън града и изпуснал контролирано газта.

Екип на РСПБЗН-Дулово е оказал техническа помощ след сигнал за пътнотранспортно произшествие вчера около 20:30 часа в района на село Брадвари. Мъж е самокатастрофирал с автомобила си, но не е пострадал сериозно. Екипът обезопасил автомобила и мястото на инцидента.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе