Маратонки за мъже – Как да ги стилизирате с шорти?

Сникърсите са сред най-обичаните обувки по света – и има защо. Удобни, модерни, лесни за съчетаване с толкова много любими облекла – от костюм до джинси, те са истинска звезда и в дамския, и в мъжкия гардероб. Този път ще ви кажем как вие господа, да ги съчетаете с най-носената лятото дреха от вас – шортите и късия панталон. Съветите на модните експерти следват и предлагат да си вземете готови работещи решения за стилни визии.

Шорти за плуване и спортни шорти

Цветните готини шорти, с които можете да плувате, да се разхождате и изобщо да сте в тон с лятното настроение готови за каквото ви поднесат деня и вечерта, носете с готини леки кецове. Бялата тениска с надпис ще допълни стайлинга. Ако днес сте в настроение за повече движение, спорт, разходки или каквото още там сте решили и то върви в комплект с избор на облекло спортни джърси шорти, с тях обуйте спортни сникърси или кецове мъжки в сходен цвят. За универсалния цвят на този тип спортни къси панталони – светло сивото, изберете ретро маратонки в подобни цветове. Велурът е подходящ като материал, но не трябва да ви ограничава. Нагоре облечете любима тениска, като винаги подходящо е универсалното бяло. С подобна комбинация няма как да сбъркате и ще изглеждате добре дори и неочаквано да ви се отвори непредвидена среща, която да ви изкара от спортното настроение. Разбира се, подходящи са и обувки във всякакви други цветови решения, които лесно пасват на сивото. Късите спортни шорти си отиват и с летните модели сникърси, при които горната част е мрежеста и дава страхотно усещане за прохлада през топлите дни. Изберете модел със спортна агресивна визия за бягане, с повдигната пета и решение за абсорбиране на удара при тичане или ходене. Класика! Черните къси панталони можете да комбинирате с минималистични мъжки бели кецове, които са идеална софистицирана визия със спортно звучене. Отново винаги подходящ е белият тишърт, който ще ви даде точният баланс на визията със спортно-елегантно звучене. Готови сте и за разходка с яхта, и за среща с приятели. Супер идея и за стайлинг с всякакви цветове спортни шорти.

Чино елегантни шорти и бунтарски модели къс панталон

Късите панталони тип чино, които имат по-елегантно излъчване и по същество са къс панталон с копчета, съчетайте с готини ниски мъжки бели кецове. Всякакви решения ви очакват както онлайн, така и на място в магазини ССС. Нагоре можете да продължите както с тениска, така и с поло блуза с къс ръкав с любимите копчета и яка, а защо не с готина ленена риза, която ще ви даде абсолютен комфорт. Навийте ръкавите, разкопчайте някое копче и тръгвайте на крайморско приключение. Идеални за съчетаване с чино шортите са и елегантните луксозни минималистични бели сникърси. Премиум моделите са приемливи дори с костюм, затова са супер решение и тук. За по-специални и изискващи поводи, изберете стилен къс панталон в светло сиво или морско синьо с елегантна кройка, добавете чифт хай-клас сникърси в бяло плюс риза или поло блуза в бяло или друг светъл цвят плюс черни слънчеви очила и класен часовник. Винаги можете да комбинирате и с кецове с нахлузване на любим бранд. Ако искате по-лежерна визия с бунтарски нотки, съчетайте къс панталон с карго джобове, накъсвания, надписи с готин тишърт и графични сникърси или хай-тек модел на любим бранд. Експериментирайте и открийте вашите най-любими комбинации стайлинг дрехи плюс сникърси, които отправят правилното послание към околните и ви дават цялата свобода на движение и изразяване, които търсите. Съобразете се с горните правила и винаги ще изглеждате добре облечени с къс панталон и любимия чифт кецове.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе