Дневен хороскоп за 9 май 2024, четвъртък

Овен

Днес може да се чувствате странно безгрижни и да ви се иска да си помечтаете на воля. Хубавото е, че ще имате възможност да го направите без притеснения. Все пак не споделяйте с всички какво ви е на сърцето, че може и да ви урочасат.

Телец

През този ден няма да Ви е лесно да наложите мнението си и то по-скоро няма да бъде чуто. Има и такива дни, а случващото се може и да е за добро. Не настоявайте излишно. Ще видите, че си заслужава след време. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Близнаци

Можете да опитате да изясните отношенията си, да постигнете яснота по онези въпроси, които Ви се струват най-актуални, но това със сигурност трябва да се прави открито, ясно изразявайки мислите си.

Рак

През този ден не се колебайте да сте загадъчни. Това ще направи впечатление на важен човек и ще повиши интереса му към вас.

Лъв

Не пропускайте да отворите всичките си сетива и да се насладите на деня. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора. Не разваляйте този ден на радостта с изясняване на отношения и спорове. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими.

Дева

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Везни

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването.

Скорпион

През този ден покажете съпричастността си към семейството Ви. Това е тяхната най-голяма награда. Денят може да е малко стресиращ за някои. Пред Вас стоят две възможности и на Вас ви е трудно да направите избор. Бъдете разумни и обмисляйте всичко през целия ден.

Стрелец

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Козирог

Утрешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте.

Водолей

Обърнете се към финансовото си благополучие и инвестиции. Избягвайте рисковани решения и бъдете отговорни към материалните си ангажименти.

Риби

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе