50% по-ниска такса за шест месеца на мобилните планове Total Unlimited до края на май

До края на май мобилните планове Total Unlimited на Yettel ще бъдат с 50% по-ниска такса за първите шест месеца от двугодишния абонамент. От предложението могат да се възползват всички настоящи и нови клиенти на оператора, които искат изгоден план с неограничен мобилен интернет и безкрайни национални минути за разговори в най-добрата мрежа в страната според umlaut.

Мобилната мрежа на Yettel бе отличена като най-добрата в България със седми сертификат Best in Test. Независимата организация umlaut е сравнила работата на трите мобилни мрежи в страната и е определила тази на Yettel за най-добра с общо 926 от 1000 възможни точки. Операторът е класиран на първо място в четири ключови категории: надеждност, покритие, глас и времезакъснение. Резултатите са постигнати след провеждането на повече от 129 милиона измервания в рамките на 24 седмици – от 31 юли 2023 до 14 януари 2024 г.

До 31 май планът Total Unlimited 44.99 ще се предлага за 22,49 лева на месец за първите шест месеца. Той включва неограничен мобилен интернет със скорост до 200 Mbps, безкрайни национални минути за разговори и две дигитални услуги за шест месеца без допълнително заплащане.

Вторият промоционален план Total Unlimited 54.99 се предлага за 27,49 лева на месец за първата половин година от договора. Скоростта на мобилния интернет е ограничена до 400 Mbps, националните минути също са безкрайни, като потребителите ще получат и две дигитални услуги за 12 месеца.

Най-високият план на оператора – Total Unlimited 64.99 се предлага за 32,49 лева за първите шест месеца от абонамента до края на май. При него скоростта на мобилните данни е неограничена, националните минути също, а включените дигитални услуги за 12 месеца са три.

Клиентите на Yettel могат да избират от дигиталните услуги HBO MAX, Storytel, Deezer, абонамент за „Капитал“, Bookmate и образователната платформа iZZI, които могат да добавят към плана си без допълнително заплащане за определен период от време.

Мобилните планове дават достъп до пакета услуги „Смартфон вселена“. Той предоставя възможност на потребителите да закупят смартфон на лизинг на преференциални цени, да застраховат устройството си и да се възползват от собствения сертифициран сервиз на Yettel и програмата „Рециклирай и спести“, чрез която могат да върнат старо устройство за рециклиране и да получат 100 лева отстъпка от цената на нов смартфон.

Всеки клиент, който сключи двугодишен договор за план Total Unlimited ще получи и 100 лева еднократна отстъпка от цената в брой или на изплащане на избрани смарт часовници от Yettel.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе