Ден на работодателя се проведе в Бюрото по труда в Силистра

Днес 22.04.2024г. в Дирекция „Бюро по труда” Силистра се проведе „Ден на работодателя” с представител на фирма „НАДИН СИЛИСТРА” ЕООД. Основен акцент на събитието бе представяне на възможности за трудова заетост и обявяване на свободни работни места.

Срещата се проведе в присъствието на изпълняващия длъжността Директор на ДБТ Силистра г-жа Ивелина Петрова, Управителя на дружеството г-жа Кристина Христова, експерти от Дирекцията и 12 търсещи работа лица, които са заявили интерес към работа в сферата на ресторантьорството и хотелиерството.

Г-жа Петрова, приветства присъстващите и откри официално събитието, след което предостави възможност на работодателя да представи своята дейност.

Ръководителят на „НАДИН СИЛИСТРА” ЕООД представи подробно обекта си – хотел „Дунавска перла”, спецификата на работа, необходимостта от квалифициран и неквалифициран персонал.

Представени бяха предимствата, които предлага фирмата пред останалите работодатели от този бранш, като наблегна на атрактивно заплащане и осигурен транспорт до работното място.

Зададени бяха много въпроси от търсещите работа лица, на въпросите бе отговорено изчерпателно. От страна на работодателя бе отправена покана за посещение на обекта на работодателя, с цел придобиване на допълнителна и детайлна информация относно спецификата на работа. Разменена бе информация с координати за връзка на желаещите заетост търсещи работа лица.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе