Завърши Общинският турнир по футбол на малки врати на стадион „Христо Ботев“ в Тутракан

Завърши Общинският турнир по футбол на малки врати, който се проведе на 18 и 19 април на стадион „Христо Ботев“ в Тутракан.

Зам.-кметът на Община Тутракан Васил Дойнов поздрави участниците и ги информира, че предстоят строителни дейности по проект „Обновяване на образователни игрища – СУ „Христо Ботев“, по който ще бъде реновирани баскетболното и футболното игрище и следващите спортни турнири ще се провеждат при много по-добри условия там, след финализирането му.

Той награди и победителите – отбор „Младост“ (Главиница-Искра). На второ място е отбор „Легендите“ (Тутракан), а на трето – отбор „Елегантните“ (Тутракан).

Най-добър вратар е Ивелин Петров от „Елегантните“.

Голмайстор на турнира с вкарани 7 гола е Дженк Махмуд от „Младост“, а най-полезен играч – Гюрсез Александров от „Легендите“.

И още една добра новина от турнира – отбор „Елегантните“ (Тутракан) и най-добрият вратар Ивелин Петров, дариха своите парични награди – общо 150 лв., за Великденската благотворителна кауза – събиране на средства предназначени за по-добри условия и лечение на децата в Детско отделение на МБАЛ-Тутракан.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе