Празничен концерт на НЧ „Доростол“

Празничен концерт „За теб, Българийо“, посветен на националния празник на България – 3-ти март – 146 години от освобождението от османско власт (турско робство) и Деня на самодееца и любителското художествено творчество (1-ви март) проведе в залата на Младежкия дом НЧ „Доростол“ с председател на настоятелството Маргарита Любомирова, която на финала поздрави самодейците и присъстващите.

В програмата: АНПТ „Силистра“ с гл. худ. ръководител Тихомир Лефтеров, включващ народен оркестър с ръководител Валентин Христов, народен хор с диригент Дариела Георгиева и танцов състав с хореограф Енчо Янков; ДФФ „Добруджанче“ – танцов състав с хореограф Симеон Симеонов и вокална група с музикален ръководител Дариела Георгиева.

Участниците в концерта получиха поздравителни адреси от Александър Сабанов – кмет на община Силистра, и по традиция и от областния управител Минчо Йорданов. Поздравления в личен план поднесоха зам.-кметът Стилиян Стойчев и Златина Станева – директор на Драматично-куклен театър – Силистра и читалищен деятел.

Празничен концерт на НЧ "Доростол"https://rekits-silistra.com/index.php?op=news&id=280429 февруари 2024 г. Празничен…

Posted by Jordan Georgiev on Friday, March 1, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе