Дневен хороскоп за 22 февруари 2024, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си.

Телец

В работата Ви е натоварено, поради обемно поети отговорности. Погледнете на нещата от жизнерадостната страна. Създайте си позитивни контакти и релакс чрез любимо хоби. Днес за някои им предстои приятна изненада от скъп приятел и това ще ви повдигне настроението и самочувствието. Очертава се романтично предложение, съчетано с екскурзия с възможността да е в чужбина. Насладете се на емоции, красота на мислите и нежно отношение.

Близнаци

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите Ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Рак

Четвъртък ще е доста успешнен ден за представителите на . Резултатите от общата работа ще са дълготрайни и доходоносни. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Четвъртък ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Дева

През този ден забравете за победите. Ако се чувствате добре и уютно сред близките си хора, значи сте удържали най-голямата победа. Ще губите енергия за неща, които определено са безсмислени. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Везни

Не се страхувайте да поемате рискове. Ще можете да постигнете отлични резултати. Но не поемайте допълнителни отговорности.

Скорпион

Днес действията Ви трябва да бъдат много добре обмислени. Не е най-доброто време за общуване с държавните органи и представители на властта. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Стрелец

За вас този ден може да изглежда изморителен. Ще положите всички усилия, но резултатът може изобщо да не ви зарадва. За да работите възможно най-продуктивно, трябва да се придържате към ясен план и да се концентрирате върху изпълнението само на една важна задача. По този начин няма да пропуснете важни подробности.

Козирог

Този четвъртък не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Водолей

През този ден не забравяйте за силата на думите. Правилно подбраните слова ще могат да преместят планини.

Риби

Добър момент да започнете сериозно лечение, медицински консултации, изясняване на диагнозата. Изисква се физическа активност, продължително излагане на чист въздух. Избягвайте малки и затворени пространства. Малки количества бира и леки вина са полезни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе