Дневен хороскоп за 9 февруари 2024, петък

Овен

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Телец

Провеждайте финансовите си дела премерено. Понастоящем сте доста доволни, но трябва да претеглите плюсовете и минусите. Ако потърсите, ще намерите нови добри оферти. Очевидно сте добри слушатели и хората се чувстват добре около вас.

Близнаци

През този ден може да се сетите за нещо, което сте забравили да свършите, свързано с работата. Със сигурност не сте единствени, така че го довършете днес, но максимално се концентрирайте, за да не се получат грешки. Флиртът на работното място няма да е мираж.

Рак

Отношенията между влюбените са хармонични. Възможно е днес зодия да получат известие, което може да измени към по-добро сегашното положение. Поставете пред себе си цел и не се отвличайте от дреболии, тъй като късметът може да Ви напусне. Старанието е непременно възнаградено по заслуги, а грешките струват скъпо.

Лъв

Период на депресивно емоционално състояние. Препоръчват се плуване, продължителни разходки и ранно лягане. Избягвайте затворени пространства и работа след залез слънце. Настинките могат да причинят усложнения за бъбреците и ставите. Увеличете приема на течности. Яжте топли ястия и напитки.

Дева

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Работата на партньорски начала днес определено няма да Ви се отдава. Днешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Везни

През този ден припряността Ви може да Ви изиграе лоша шега. Вложете енергията си в сезонно разчистване, за да има положителен ефект за Вас. Успокойте се и действайте по план. В края на деня всичко ще се нареди. Не е подходящо време за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Скорпион

Ще бъдете склонни да давате критична преценка за всичко, което виждате. Заблудите с неизвестен произход могат да разклатят самочувствието Ви. Днес е ден, в който ще Ви е трудно да вземете решение сами.

Стрелец

Добър ден във финансово отношение. Вие решавате блестящо всички въпроси, свързани с парите, и не правите грешки, дори и да имате само парченца информация. Вероятен успех в работата.

Козирог

Този петък не пропускайте шансове си за развитие в служебно отношение, но и тогава ще трябва да намалите настъпателността си. Действайте мъдро и покажете, че да може да отговаряте за постъпките си. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Водолей

Днес ще сте склонни да общувате добронамерено, приятелски и сърдечно с хората около вас. Днес може дори да вземете решение или да направите усилия за помирение с хора, с които имате сериозни противоречия, сложни отношения или са ваши неприятели.

Риби

Сутринта няма да ви е много лесно. Възможно е някои от плановете ви да се провалят или нещата да се объркат. По-късният следобед ще се радвате на приятни житейски бонуси. Въпреки това, не бързайте да вземате решения, обмислете ги внимателно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе