Дневен хороскоп за 12 януари 2024, петък

хороскоп

Овен

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът Ви. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Благодатен и плодоносен, петък предоставя на значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Телец

През този ден няма да Ви е лесно да разберете самите себе си, затова нито се обяснявайте в любов, нито инициирайте раздяла. Изчакайте да Ви мине и не правете бели. До няколко дни всички страсти ще се успокоят. Неприятно задължение днес може да се превърне в прекрасна възможност за Вас.

Близнаци

Ще си спечелите и сътрудници, и почитатели. Не се отклонявайте от първоначалните си планове, бъдете упорити и решителни.Опитайте се да привлечете партньорите си на Ваша страна. Първоначално ситуацията ще Ви шокира, макар че няма причини да се изненадвате.

Рак

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на , а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Лъв

Труден ден. Трябва да се контролирате, всяка проява на слабост може да доведе до проблеми. Ако не сте уверени в способностите си, потърсете подкрепа и помощ само от тези, на които отдавна и безкрайно се доверявате.

Дева

Използвайте деня за стабилизиране на финансовите си ангажименти. Осъществете контакти с важни хора, които могат да ви подпомогнат професионално. Отделете време за наслаждаване на природата и физическа активност. Проявете търпение и старание към своите цели.

Везни

Днес може да бъдете въвлечени в любовни връзки, които освен проблеми и разочарования, нищо друго няма да донесат. Всякаква агресивност по отношение на околните, обида и стремеж към доминиране може да се обърнат против Вас. Днес не трябва да злоупотребяват алкохола – възможни са проблеми в деканата или с органите на реда. Свойствената Ви щедрост, граничеща с прахосничество, може да стане причина за усложнения в търговските сделки – трябва да сте предпазливи.

Скорпион

Този петък ще имате шанса да постигнете баланс между оптимизма и реализма. Това ще Ви даде идеална възможност да прецените нещата по адекватен начин и да вземете възможно най-доброто решение в създалата се ситуация в семейството Ви.

Стрелец

Петък е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Няма да сте настроение за работа, ще Ви се иска по-скоро да бъдете с любим човек, но не бъдете толкова сериозни. Къде остана чувството Ви за хумор? Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си.

Козирог

Надеждите Ви може и да не се сбъднат. Съществува опасността от клевети и недоброжелателства. Не захващайте ново нещо, тъй като няма да можете да го завършите успешно в рамките на годината. Възможно е влошаване на материалното положение. Преценявайте трезво възможностите си.

Водолей

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Риби

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Петък е благоприятнн ден за Козирозите и обещава успех във всичко. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В заключение, петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе