Откриха Детски парти-развлекателен център „Тутраканче”

Церемония по откриване на Детски парти-развлекателен център „Тутраканче” се състоя днес.

Лентата прерязаха кметът на Община Тутракан д-р Димитър Стефанов, ръководителят на проекта Елена Христова и Нели Тодорова.

Центърът бе осветен от отец Йордан Попилиев, който пожела на всички здраве и успешна работа с малките посетители.

Събитието уважиха също зам.-кметът Васил Дойнов, директорът на ОЦИД – Доротея Бальовска, зам.-директорът на СУ „Йордан Йовков” – Анелия Калдарева, общинският съветник Нехат Кантаров, общински служители и граждани.

Детски парти-развлекателен център „Тутраканче” е реализиран по проект на фирма „Веселяците”, финансиран по Програма за развитие на селските райони, BG-06RDNP001-19.140 – СНЦ „МИГ „Тутракан – Сливо поле”, Мярка 6.4 „Подкрепа на инвестиции в усвояването и развитието на неселскостопанските дейности”.

Финансовата помощ от 81 186,68 лв. е за обзавеждане и оборудване на зала за деца от 1 до 12 г.

В новия център, който се помещава на първия етаж на бившата детска ясла – ул. „Ангел Кънчев” №4, децата ще могат да празнуват своите рождени дни и други празници с помощта на „Веселяците” – аниматори от гр. Русе, които са познати и със своите участия в Празника на кайсията и много други културни събития в Тутракан.

Подаръкът за всички деца от детските градини и всички ученици от 1-ви до 4-ти клас от училищата на територията на общината е талон за едночасово посещение в Детски парти-развлекателен център „Тутраканче”, което те могат да осъществят след предварително записване.

Церемония по откриване на Детски парти-развлекателен център „Тутраканче” се състоя днес. Лентата прерязаха кметът на…

Posted by Община Тутракан Municipality of Tutrakan on Wednesday, January 10, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе