Дневен хороскоп за 22 декември 2023, петък

хороскоп

Овен

През този ден за представителите на зодия възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които Ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Телец

Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. [Тden] ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Вие сте най-несериозният знак на зодиака – не, не, звездите не Ви осъждат, а по-скоро ви се възхищават на способността Ви да намирате приключения. Но сега не е моментът за такива. Може да си навлечете неприятности.

Рак

Това е добър ден да се справите с проблемите в личния си живот и да намерите умни решения. Всичко, от което се нуждаете, е положително отношение към вашата ситуация – или човека до Вас – и оптимистична перспектива за бъдещето.

Лъв

Петък е успешен ден за представителите на зодия . Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си, не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във Ваша полза.

Дева

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Везни

Денят е много подходящ за пътувания на , както бизнес, така и за удоволствие. По пътя ще намерите много приятни впечатления, интересни моменти; не са изключени обещаващи запознанства

Скорпион

Обърнете се към финансовото си благополучие и инвестиции. Избягвайте рисковани решения и бъдете отговорни към материалните си ангажименти.

Стрелец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете.

Козирог

Денят ще бъде успешен в лични отношения. Вие сте настроени много миролюбиво, изглаждате острите ъгли и не позволявате разногласията да се превърнат в сериозна кавга.

Водолей

Днес ще Ви носи известно настроение. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация, е полезна и Ви носи добри перспективи. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви.

Риби

Това е ден, в който ще надскочите себе си. Сложете край на времето, в което се подценявате заради ваши собствени притеснения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе