Пореден базар в центъра на град Силистра в полза на дейностите на Женско сдружение „Екатерина Каравелова“

Пореден базар в центъра на град Силистра в полза на дейностите на Женско сдружение „Екатерина Каравелова“ – една инициатива с продължение, дело на британката Бернадет Легет – приятел на Сдружението. Днес резултатът в дарителницата е 764 лв. Средствата са за отоплителна инсталация в офиса на ул. „Никола Вапцаров“ 55.

В края на миналата седмица Женското сдружение, което единствено в област Силистра има лиценз да осъществява социални услуги като неправителствена организация, проведе свое събитие в кино „Латона“ – прожекция на филма „Игра на доверие“. Тя е събитие, което е част от програмата в града за 16-дневната кампания за борба срещу домашното насилие. Във фоайето на киното преди, по време и след прожекцията бе подредена изложба базар с резултат от нея: 1 218,50 лв., които ще се ползват за дейности на организацията.

Паралелно с тези теми за друга инициатива разказва Галя Иванова – юрист в Сдружението: „Пристигат и подаръците за децата, с които работим. Те са осигурени от частни дарители през платформата на Фондация „Плюшено мече“. На 22.12. ще им ги раздадем“.

Пореден базар в центъра на град Силистра в полза на дейностите на Женско сдружение „Екатерина Каравелова“ – една…

Posted by Jordan Georgiev on Tuesday, December 12, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе