Дневен хороскоп за 11 декември 2023, понеделник

Овен

Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията Ви. От гледна точка на делови ангажименти денят ще е интересен и динамичен за огромна част от . Днес вечерта Ви носи различни възможности, избора остава за Вас. Днес се вслушвайте по-внимателни в онова, което ви говорят другите и се опитайте да си признаете, че грешите (поне пред себе си). Няма никаква доблест в ината.

Телец

На много хора от зодия днес е нужно да усмирят проявяването на чувствата си. Характерът Ви може да бъде непоносим за околните. Днес Ви се препоръчва да преразгледате плановете за бъдещето. При това разчитайте само на собствените си сили, без да се надявате на партньорите и роднините. Пропуснатото сега трудно може да бъде наваксано в бъдеще.

Близнаци

В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Рак

Очакват ви приятни моменти в компанията на човек, когото не сте виждали отдавна. Денят е ползотворен за работа, за това и физическите, ментални и духовни занимания ще ви се получават добре. Очертават се и сблъсъци с противници, но ще надделеете. Лош през този ден е психологическият ви портрет. Мнозина ще бъдат засегнати от нечии изказвания и квалификации, целящи уронване на престижа.

Лъв

Този ден е благоприятен за изясняването на въпроси от миналото ви, които са били дълго отлагани. Ще бъде добре да ги изчистите днес, отколкото след време да изригнат като вулкан, помитайки чувствата и на двама ви. Възползвайте се от възможността да оформите живота си, според вашите лични идеи, дори променяйки само една дреболия. Шансът е на ваша страна днес.

Дева

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Везни

Днес ще научите, че общуването с други хора може да бъде работа, а не удоволствие, но трябва да се примирите с това и да изживеете този ден с усмивка на лицето. Много хора разчитат на вас или по-скоро, че ще озарите някое събитие с вашия чар и брилянтен ум, така че не ги разочаровайте. Изненадващо, веднага щом покажете енергия и общителност, тези черти ще станат ваша неразделна част.

Скорпион

Днес сте с променливо настроение. Вечерта се посветете на семейството си. Денят ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Моментът не е благоприятен за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина, както и за водене на важни преговори.

Стрелец

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Козирог

Работете си по задачите и не допускайте другите да ви провокират. Бъдете по-сдържани в изразяване мнението си. Чувствайки се малко несигурни, не забравяйте, че всичко не е фокусирано около вашата конкретна референтна рамка.

Водолей

Интуицията Ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Риби

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе