Дневен хороскоп за 24 ноември 2023, петък

хороскоп

Овен

Днес има вероятност да споделите нещо, което досега сте премълчавали, или някой Ваш близък да разголи душата си пред Вас. Няма да бъде излишно, ако проявите известна деликатност, но имайте предвид, че позволите ли на някого да Ви манипулира и да Ви въвлече в схемите си, последствията ще са за Ваша сметка. Така че намерете начин да изразите позицията си.

Телец

Петък ще е доста успешнен ден за представителите на . В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина, може да откриете начин за прилично възнаграждение. Съобразявайте работата си с тонуса и нивото на енергията си. В семейството ще има разбирателство и там Вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Близнаци

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението Ви. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

Денят е богат на изненади. Но късметът ще придружава само енергичните и активни представители на знака – опитайте се да се отървете от апатията. През първата половина на деня са вероятни неочаквани срещи, а през втората – промяна в плановете.

Лъв

Днес е от голямо значение диетата, работата и почивката. Необходимо е продължително излагане на чист въздух. Препоръчва се вегетарианска диета, като се избягват пикантни храни. Благоприятно време за терапевтично гладуване. Следете редовно работата на червата, не допускайте депресия и униние.

Дева

Денят е богат на изненади. Но късметът ще придружава само енергичните и активни представители на знака – опитайте се да се отървете от апатията. През първата половина на деня са вероятни неочаквани срещи, а през втората – промяна в плановете.

Везни

Вие сте в период на духовно търсене. Другите неща могат да почакат. Не позволявайте на безпокойството да Ви завладее днес. Бъдете нащрек и не вярвайте на всичко, което Ви казват – някои хора ще се опитат да Ви подведат.

Скорпион

Днес ще имате добри шансове да се изявите и да спечелите нечии овации или внимание. Начините за това ще бъдат различни – някои от вас ще го постигнат с чара и с външния си вид, други – с артистичните си умения, а трети – благодарение на способностите си в определена област. Което и да е вашето тайно оръжие, не го крийте, а го използвайте.

Стрелец

Не допускайте влиянието на странични хора в личните Ви дела. Не са изключени неочаквани обрати в съдбата, които да поискат коригиране на плановете или преразглеждане на отношенията с близките Ви. Не си заслужава да сменяте вида на дейност или работата си, даденият период не благоприятства за това. Самонадеяността може да доведе до сериозни материални загуби за Вас.

Козирог

Петък полага началото на важен етап за , през който Ви предстоят промени. Положителни са и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията Ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

Водолей

Избягвайте да пътувате по работа или с друга важна задача, защото ще възникнат различни неочаквани спънки и нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Може да използвате този ден за лечение, терапия, зъболекарски или козметични процедури и др. Денят ще бъде от тези, които носят късмет на всеки, но не всеки ще има очи и сърце да ги види. Младите жени да избягват конфликти и прояви на ревност, не сте готови за последствията.

Риби

Петък се оказва по-спокоен ден за представителите на , а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Петък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе