В Силистренска област изборният ден започна спокойно

Снимка: Данче Бозаджиева

Изборният ден на територията на Силистренска област започна спокойно, без инциденти и нарушения. Предприети са всички необходими мерки за охраната на обществения ред, пожарната безопасност и за осигуряване на нормалното протичане на вота.

Служители от различни структурни звена на МВР в областта са ангажирани в охраната на изборните секции и изборните книжа и материали. Те ще следят и няма да допускат в помещенията за гласуване лица, които носят оръжие или предмети, опасни за здравето и живота на хората, както и лица в нетрезво състояние

В днешния ден звената на сектор „Български документи за самоличност” в Силистра, Дулово и Тутракан ще работят от 08.30 часа до 19.00 часа и ще издават удостоверения за гласуване на граждани с изгубени, откраднати или повредени лични карти, за да могат да упражнят правото си на глас.

Сигнали за престъпления или нарушения, възпрепятстващи нормалното протичане на  изборния процес, могат да се подават на денонощната телефонна линия – 086/886 331, и имейл [email protected] в ОДМВР-Силистра, както и на 02/90 112 98 и имейл [email protected] в Министерството на вътрешните работи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе