Калипетровци оставиха отлично впечатление на МФФ „Море от ритми“

Самодейците от ФГ „Калипетрово“, от МШ „Звездица“ с художествен ръководител и музикален педагогВалентин Сарафов, ТТ „Селски чеда“, Клуб по краеведство „По стъпките на родното“ с ръководител Ирена Владимирова в поредна изява се представиха достойно от името на НЧ „Пробуда“ – Калипетрово, този път в МФФ „Море от ритми 2023“ в град Балчик!

Заедно с тях бе и етнологът д-р Йордан Касабов в качеството си на консултант и приятел на читалищните дейци, тъй като неговият род идва от Калипетрово в Брадвари, където е роден. Неговата поредна книга „Милостта на времето“ ще бъде представена на 23 октомври от 17 ч. в зала „Диоген Вичев“ на Регионална библиотека – Силистра.

Ирена Владимирова – библиотекар в читалището: „Завърнахме се с една Трета награда – на Мъжката певческа група към ФГ „Калипетрово“, с една Първа – на Райна Павлова, Миглена Неделчева, Йордан Радев и Ирена Владимирова , и две Втори награди – на Кристиана Еникова от МШ „Звездица“ и на Добринка Петрова – всички те от Клуб по краеведство „По стъпките на родното“.

https://rekits-silistra.com/index.php?op=news&id=2716Калипетровци оставиха отлично впечатление на МФФ "Море от ритми"…

Posted by Jordan Georgiev on Wednesday, September 27, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе