Дневен хороскоп за 21 септември 2023, четвъртък

Овен

През този ден потърсете в себе си способностите, на които отдавна не сте обръщали внимание. Можете много повече, отколкото предполагате.

Телец

Жизненият потенциал е на високо равнище, но излишъкът на вътрешна енергия може да се окаже разрушителен за Вашето здраве. Звездите предупреждават за вероятност от спор на основа ревност или обида на наранено самочувствие.

Близнаци

През този ден има опасност от малки битови травми, като прищипване на пръст или рязка среща с ръба на масата. Събудете се добре преди да станете от леглото. Започнете деня с усмивка. Денят ще е позитивен. Вечерта ще е спокойна в домашна обстановка.

Рак

Днес плановете ви ще пропаднат, но вие само ще се радвате на това. Ще имате голям късмет във всичко, свързано с нежни чувства и други приятни неща.

Лъв

Всичко се движи по положителен начин, както се и очаква. Можете да изпълнявате сложни задачи и да вземате важни решения. Вашата уравновесеност и добро самочувствие ви отварят вратите, където отидете.

Дева

Това е ден, който да посветите на спонтанните решения. Имате нужда от повече свобода и непринуденост в живота.

Везни

Можете да опитате да изясните отношенията си, да постигнете яснота по онези въпроси, които Ви се струват най-актуални, но това със сигурност трябва да се прави открито, ясно изразявайки мислите си.

Скорпион

Дори и да не се впечатлявате от много неща, днес може да имате неприятната изненада да видите, че спокойната Ви природа може лесно да бъде разклатена от едното нищо. Разговорите лесно могат да преминат в спорове без резултат.

Стрелец

Вашата интуиция може да Ви предупреди за важни неща. На работното място ще сте готови да преодолявате нови препятствия и да поемете нови задачи. Чувството за баланс днес може да Ви помогне да се справите с трудностите и проблемите.

Козирог

В четвъртък за представителите на зодия  възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Така или иначе днес звездите Ви обещават късмет с парите. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Водолей

Този ден ще бъде продуктивен. Ще можете да направите много. Но трябва да следвате плана.

Риби

Днес ще имате дълъг и много досаден разговор, в който няма да ви бъде позволено да вмъкнете нито една дума. Не се опитвайте да се борите с това, просто изчакайте да премине.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе