Дневен хороскоп за 15 септември 2023, петък

Овен

Сутринта няма да ви е много лесно. Възможно е някои от плановете ви да се провалят или нещата да се объркат. По-късният следобед ще се радвате на приятни житейски бонуси. Въпреки това, не бързайте да вземате решения, обмислете ги внимателно.

Телец

Използвайте деня за стартиране на нови проекти и предизвикателства. Проявете смелост и решителност в действията си. Бъдете настойчиви, но избягвайте излишна импулсивност.

Близнаци

Петък ще сблъска много от представителите на с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

Рак

Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

На семейният небосклон се събират облаци. Не трупайте обиди в себе си. Обсъдете ситуацията с близките, но не влизайте в противоречия с тях. В противен случай нещо дребно и маловажно, може да стане причина за по-сериозен конфликт.

Дева

Във въздуха има нещо съмнително, сякаш резервите от оптимизъм са се стопили, а сега се сблъсквате с реалността, която е различна от това, което сте си мислели. Важно е да запазите свободата си, но също толкова важно е да уважавате тази на другите.

Везни

Вие сте в период на духовно търсене. Другите неща могат да почакат. Не позволявайте на безпокойството да Ви завладее днес. Бъдете нащрек и не вярвайте на всичко, което Ви казват – някои хора ще се опитат да Ви подведат.

Скорпион

Колкото и да ни се иска, не може да избегнем някои ситуации. Погледнете нещата от положителната им страна – така още едно задължение ще остане зад гърба Ви. Бъдете положителни. В края на деня ще се радостни и спокойни.

Стрелец

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на . Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

Внимавайте с работните взаимоотношения, донякъде сте се нагърбили с неизпълними задачи. Попаднали сте в ситуация, изчакваща ясен отговор от страна на любим човек. Чрез размислите си и дадената равносметка, ще намерите ключа към изпълнения на желанията си. Доверете се на чувството за реалност, защото не сте склонни да търпите някои неща в любовта. Помислете за надеждна аналогия или лек компромис към половинката и това ще бъде оценено.

Водолей

Този петък ще имате желание да се отпуснете. Какво пък, и Вие сте хора, така че смело раздавайте нареждания с крака на бюрото. Внимавайте да не прекалите – на някои хора това няма да се хареса. Вие държите положението в ръце.

Риби

Имате богато въображение, използвайте го, за да оцветите света около вас. Сега е моментът да разнообразите интериора у дома.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе