Откриха новият ритейл парк в Силистра

Новият търговски обект в Силистра бе открит на 31 август. Ритейлът е на ул.“Седми септември“ №33 и е разположен на площ от 10 000 кв.м. В него търговска дейност ще извършват шест фирми. Клиентите ще могат да ползват 80 паркоместа.

Инвеститор на изграждането на комплекса е „ Жоан“ЕООД- Георги и Анета Андрееви. Техният предприемачески дух, бизнес коректност, визионерство и отговорност са определящи в начинанието им. Преди година и двадесет дни-по думите на Георги Андреев, са стартирани дейностите по проекта, с автор арх. Мария Друмева. С участието на десетки строителни фирми и с подкрепата на институциите, в партньорство с търговските вериги.

Днес бе прерязана лентата на обекта. Своите поздрави за успешна реализация поднесоха: кметът на Община Силистра д-р Юлиян Найденов, председателят на Общинския съвет д-р Мария Димитрова, инж Тихомир Борачев и гл арх. Марин Неделчев, областният управител Минчо Йорданов, директорът на РЗИ д-р Теодора Начева, бизнес, приятели и роднини. С благословия ги почете и Ставрофорен иконом Добри Чаков.

„Успех и благополучие за начинанието и на добър час! Това е празник за града ни.“- каза в поздравлението си д-р Найденов.

Новият търговски обект в Силистра е откритРитейлът е на ул.“Седми септември“ №33 и е разположен на площ от 10 000 кв.м….

Posted by Община Силистра on Thursday, August 31, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе