Дневен хороскоп за 1 септември 2023, петък

Овен

През този ден потиснете желанието си да купите всичко, което Ви попадне пред очите. Най-добре не излизайте от вкъщи или, ако се налага, не взимайте голяма сума пари със себе си. По-късно ще разберете, че е било за добро. В края на деня ще Ви зарадват с положителна новина.

Телец

Денят ще ви насърчи да се фокусирате върху дома и семейството. Придайте значение на семейните връзки и създайте хармония у дома. Изразете своите чувства открито и бъдете подкрепящи към близките си. Помислете за собственото си благополучие и здраве.

Близнаци

Натоварен, но ползотворен ден. Днес ще бъдете на творческа вълна. Много от Вас ще се почувстват отново заредени с енергия, така че не се колебайте да се справите с всичко ново, което грабва вниманието Ви.

Рак

Времето не е подходящо за старт на обучение, за пътувания или за работа с хора в чужбина. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

Добър ден във финансовата и деловата сфера. Можете да уговорите срещи и преговори, да посетите банка или ръководство, за да получите повишение. Ще има успехи и в личен план.

Дева

Ако се решите на откровен разговор с близък човек, то никога няма да съжалявате за това. Много от Вас се възприемат тежко от околните, тъй като бързо ги изморяват със своето мърморене и скучен вид. Днес успехът Ви зависи от бавното постъпателно движение към една цел. Не разпилявайте средствата си за дреболии.

Везни

Днес има вероятност да споделите нещо, което досега сте премълчавали, или някой Ваш близък да разголи душата си пред Вас. Няма да бъде излишно, ако проявите известна деликатност, но имайте предвид, че позволите ли на някого да Ви манипулира и да Ви въвлече в схемите си, последствията ще са за Ваша сметка. Така че намерете начин да изразите позицията си.

Скорпион

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за . Обърнете внимание на здравето си. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е подходящ за подписване на договори, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Днес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. Бъдете деликатни, но твърди.

Стрелец

Петък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Днес определено не Ви е ден за харчене. В интимния живот емоциите са смесени. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

На работното си място се справяте неочаквано добре. Не позволявайте да Ви забъркват в интриги, за да не провалите дългогодишно приятелство. Кавгите ще предизвикат грижи. Отстоявайте позициите си, ако сте сигурни в аргументите, с които разполагате. Сигурното е, че с присъствието си ще внасяте яснота, увереност и спокойствие в околните, подобрявайки с това атмосферата около себе си.

Водолей

Днес хората около вас ще бъдат по-емоционални, така че може да реагират по-остро, ако се опитвате да ги поучавате. Дори да сте убедени, че сте прави, не натрапвайте мнението си – така ще си спестите излишни проблеми. Ако някой има нужда от съвет или подкрепа, той ще ви потърси.

Риби

В така създалата се любовна ситуация се постарайте все пак да подбирате думите, дори те и да изпреварват мислите Ви. Вероятно, в резултат на противоречията и двойствените тенденции от този ден, сполуката и несполуката се редуват една с друга със скоростта на въртележка. В работата са възможни недоразумения или грешки, както и претенции на началството. Изключете хазартните игри – късметът не е на Ваша страна.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе