Дневен хороскоп за 29 юли 2023, събота

Овен

Събота се оказва по-спокоен ден за представителите на , а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Днешният ден ще е надежден за активизация по въпроси от делово естество, за контакти относно започване на работа или преместване на нова, и за здравословно възстановяване. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Бъдете внимателни в действията си.

Телец

Относно реализацията на целите, събота е благоприятен ден за почти всички представители на . Въпреки, че денят дава гаранция за успех, нервността Ви е чувствително повишена, а това вече Ви задължава предварително да прецените дали сте в състояние да постигнете целите си.

Близнаци

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, Вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Рак

Периодът е опасен, с депресивни състояния и повишена тревожност. Полезно е духовното общуване, активните физически упражнения, смяната на впечатленията. Препоръчва се диетата да се разшири с храни, стимулиращи процеса на храносмилане и тонизиращи напитки. Опасност от падане и счупване на кости.

Лъв

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Дева

Ще трябва да възстановите баланса във връзката си, защото в последно време сте загубили опората си. От Вас зависи да позволите на себе си и на партньора си да прекарате хубава вечер и да се чувствате добре заедно.

Везни

За представителите на зодия напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позициите си в бизнеса! Предстоят мъчителни трансформации. Помислете добре дали Ваше желание няма да нарани партньора Ви и какво бихте могли да жертвате.

Скорпион

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Стрелец

Денят може да се окаже доста труден. Ще е необходимо повече търпение и упоритост, за да постигнете желаното. Трябва да променяте плановете си в движение, като ги привеждате в съответствие с променящите се обстоятелства.

Козирог

Голямо значение за успеха на Вашите работи ще има точното време на предприемане на всичко, което ще правите. Ролята Ви днес ще бъде разпределена между тази на добрия „съветник” и „спасителя на ситуации”.

Водолей

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Мотивирани сте и работата Ви ще е с пъти по-ефективна от обикновено. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

За да се чувствате комфортно, опитайте се да не се намесвате в отношенията на други хора – днес по-добре стойте далеч от тези, които причиняват негативни емоции и чувства. Разчитайте на интуицията, но не бързайте.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе