Силистренката Ели Раданова с първи сингъл от предстоящ дебютен албум

„Funkylicious“ се казва първия сингъл от дългоочаквания дебютен албум на силистренката Ели Раданова. По него тя работи с утвърдения и партньор в музиката и основател на група “Субдибула” – композитора Венци Дреников. Двамата слагат началото на процеса по създаване на песента през 2020г., а в хода на работа в звукозаписа на парчето се включват музикантите: Момчил Борисов (бас, китара), Божидар Тренков (ударни), Иван Бороджиев (саксофон), Владимир Митин (тромпет), Петър Щерев (тромбон).

Ели Раданова пленява с вокално майсторство, темперамент и артистично присъствие, а пищния фънки аранжимент, дело на Венци Дреников, ни припомня колко е магична и зареждаща живо звучащата музика, и в никакъв случай не може да остане в графа „ретро“.

Видеото заснема разпознаваемият рок-фотограф Стоян Гребенаров, който през последните години също се превръща в постоянен член на техния екип. Във видеоклипа виждаме всички музиканти, които участват в записа на песента, а с реализирането му целят не само да покажат едно динамично клубно изпълнение, но и да провокират аудиторията да разпознае фино поднесеното послание в него.

Ели Раданова с вълнение споделя, че след броени дни песента ще бъде промотирана и в световен мащаб, с което поставя категоричното начало на голяма мечта, превърнала се в амбициозна цел – да изпълнява музиката си и извън пределите на страната ни.

През септември планират премиерата на следващия сингъл, а в началото на ноември ще се случи и представянето на албума.
Силистренката обещава, че заедно с всички музиканти ще случат концерт-промоция на дебютния и албум и в родния ѝ град Силистра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе