Дневен хороскоп за 23 юни 2023, петък

Овен

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Телец

Съвместяването на работа с удоволствие е Ваша запазена марка. Резултатът и от двете дейности ще бъде повече от добър, така че заслужавате допълнителен подарък. В края на деня се поглезете с някоя покупка или нестандартна вечеря.

Близнаци

Може да получите предложение за нова работа, за нова позиция във фирмата, в която работите, или друга благоприятна за новина. Днес обаче е възможно да Ви разстрои новина свързана с човек, който е приключил своя жизнен път, или на когото предстои да направите помен.

Рак

Не е изключено да има проблеми при работа с документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте всяка входяща информация, пазете репутацията си – накратко, бъдете много внимателни.

Лъв

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Гости от далеч ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем.

Дева

Днес бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите. Тази вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план. Днескашният ден ще е подходящ за занимания с изкуство.

Везни

Бъдете отговорни към своите постъпки. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Добро време за срещи и разговори, за кратки пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, петък Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Моментът е благоприятен за контакти или работа с хора в чужбина, както и за изяви пред околните, но е препоръчително да се подготвяте добре. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Козирог

Нарастват емоционалните и творческите Ви възможности. Вероятно е плановете Ви да претърпят промяна. Прекаления прилив на енергия носи опасност от случайни травми. Днес трябва да бъдете изключително внимателни. Не бъдете прекалено амбициозни. Сдържаността Ви е оценена достойно. Вечерта са възможни приятни събития и новости.

Водолей

Забравете за прибързаността при взимането на решения – обстоятелствата може да се променят всеки момент. Не бъдете прекомерно самонадеяни. Съобразявайте се с интересите на другите. Не се нагърбвайте с непосилен товар от задължения. Лъжливата увереност в погрешността на мнението на околните и егоцентризмът могат да доведат до финансови загуби или голям скандал.

Риби

Да бъдете в сериозна борба с живота Ви прави изключително дисциплинирани и решителни. Вашата чувствителност към социалните проблеми Ви кара да направите сериозни избори.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе