Среща на пенсионирани учители и културни дейци в Тутракан

По инициатива на „Граждански съвет Заедно“ за втора поредна година по случай празника на “Св. Св. Кирил и Методий”, който по стар стил се празнува на 11 май, в Обредния дом, организирахме среща на пенсионираните учители и културни дейци в община Тутракан.

В празничната програма, която организирахме участие взеха Вокалните групи “Щурчета” и “ Щурчета – мини” с художествен ръководител Антония Камбурова. В програмата се включиха и най – малките танцьори от танцова школа “Тутракан” с ръководители Тотка и Лазар Лазарови.

С поздравителен адрес учителите бяха уважени от Областният управител инж. Николай Неделчев. “Пожелавам Ви здраве и бодрост и нека продължава да Ви топли споменът за славните учителски години”.

По стар български обичай учителите бяха посрещнати с пита и здравец.

Срещата бе уважена от десетки пенсионирани учители и завърши с коктейл, който бе приготвен от членовете на Граждански съвет “ЗАЕДНО” и родителите на малките изпълнители от ВГ “Щурчета”.
Усилията, които са положили всички пенсионирани учители по време на своята професионална кариера, няма да бъдат забравени, затова за нас организацията на коктейла става ежегодна и влиза в нашия културен календар.

Изказваме специални благодарности на: г-жа Цветелина Калчева, ЕТ “Вили 96” с управител г-н Хюсеин Кючук, Земеделска кооперация „Дунав“ село Дунавец, д-р Ирена Бонева и Кристиян Калчев, с чиято подкрепа бе реализирана срещата.

По наша инициатива за втора поредна година по случай празника на “Св. Св. Кирил и Методий”, който по стар стил се…

Posted by Граждански съвет Заедно on Tuesday, May 16, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе