Нови пистолети „Валтер“ получи ОДМВР-Силистра

Днес в Силистра заместник-министърът на вътрешните работи Николай Николов връчи нови десет бойни полуавтоматични пистолета „Валтер“ за нуждите на служителите от Областната дирекция на МВР. Пред ръководния състав той засвидетелства уважението на професионалното и политическото ръководство на МВР към работата на ОДМВР-Силистра и изрази увереност, че с новите оръжия полицейските служители ще имат самочувствието, което заслужават.

Пистолетите са разпределени персонално на служители, постигнали високи и трайни резултати в служебната дейност на ръководно и изпълнителско ниво. Сред тях са инспекторът в сектор „Пътна полиция“ Стоян Савов, дългогодишният полицай в група „Охрана на обществения ред“ в РУ-Силистра Ценко Колев, началникът на група „Охранителна полиция“ в РУ-Дулово Михаил Михайлов,  полицейският инспектор Деян Арабаджиев и криминалистът Деян Парашкевов от РУ-Тутракан и др.

Новото въоръжение е второ поред от началото на годината, след като в края на март Дирекцията получи два пистолета „Валтер“ и четири електропреносими прибора „Тейзър“ Х2 от заместник – главния секретар на МВР.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе