13 ученици от 16-ия випуск на DSDII в ЕГ „П. Яворов“ получиха своите немски езикови дипломи

13 ученици от 16-ия випуск на DSDII в ЕГ „П. Яворов“ получиха своите немски езикови дипломи, които бяха връчени от г-жа Регина Ауф дем Берге, консултант по немски език за Североизточна България. На тържественото връчване присъстваха г-жа Магдалена Атанасова, директор на гимназията, г-жа Стойка Иванова, зам. директор, както и класният ръководител г-жа Грациела Солакова и преподаващите учители Нели Георгиева и Росица Стефанова. Г-жа Ауф дем Берге поздрави учениците със заслужения успех и им пожела бъдещи успехи и нови възможности за използването на езиковите дипломи.

От името на зрелостниците благодарност за предоставената възможност за обучение по тази немска програма изрази Едиз Шукри.

След церемонията г-жа Ауф дем Берге присъства в часовете по немски в 11.В и 10.Б клас. По време на срещата учениците зададоха въпроси, свързани с обучението за DSDII, както и получиха възможност да докажат своите умения и способности. Те изразиха своето задоволство от разговора с носител на немския език и споделиха свои тревоги и вълнения.

В очакване на нови срещи учениците се сбогуваха с г-жа Ауф дем Берге с чувство на радост и удовлетворение.

13 ученици от 16-ия випуск на DSDII в ЕГ "П. Яворов" получиха своите немски езикови дипломи, които бяха връчени от г-жа…

Posted by Езикова гимназия "Пейо Яворов" – гр.Силистра on Thursday, May 11, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе