Дневен хороскоп за 12 май 2023, петък

Овен

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Важен ден за печалба. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Все пак работата Ви върви днес, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес просто е такъв ден.

Телец

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Препоръчително е да се погрижите за здравето си – може да спортувате, но без да се претоварвате. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа.

Близнаци

На работното място е време да се откажете от остарелите подходи и да приложите в действие собствените си планове. Ако сте необвързани, включете чара си в действия и вижте докъде ще Ви доведе!

Рак

[Тden] внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

Лъв

Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. В петък може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. [Тden] ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Дева

През първата половина на деня известно бързане и домашни грижи могат да доведат до взаимно раздразнение в отношенията с околните, но вечерта настроението се подобрява. Енергичността и оптимизмът Ви помагат да сте неотразими в очите на представителите на противоположния пол. Звездите препоръчват да сте по-скромни в желанията и амбициите си. Не планирайте нищо грандиозно. Предложението за лека печалба трябва да ви накара да бъдете нащрек.

Везни

Петък ще е доста успешен ден за представителите на . По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството Ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Петък носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

Този ден пред Вас се открива шанс да поправите грешки, допуснати в миналото. Но отново е възможно да възникнат проблеми в отношенията Ви с околните. Това просто е вписано в характера Ви. Несъгласията може да бъдат по всеки повод, когато те са на противно мнение. Не е изключено от това да последва изясняване на отношенията.

Стрелец

Този петък е добър ден за кулинарни приключения. Вечерта ще е перфектна с комбинацията на хубава книга или интересен филм. Отдайте се на релакс. Заслужавате го. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие.

Козирог

През този ден оставете инициативата на другите. Някой иска да Ви зарадва и да види, че оценявате усилията му. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки, за да не нараните някого. Положителните емоции ще са в повече днес.

Водолей

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, Вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Проявете такт и търпение, ако се опитват да Ви ядосват или да Ви натоварят с допълнителна работа. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от Вашата подкрепа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. В близките дни не очаквайте приходи. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе