Дневен хороскоп за 11 май 2023, четвъртък

хороскоп

Овен

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

Телец

Може би трябва да се адаптирате към това, което се появява и да оставите настрана плановете, които имате предвид. Така ще сте сигурни поне, че не губите възможности. Тенденциите на този ден Ви канят да се успокоите.

Близнаци

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се оградите срещу всякакъв род страсти и суета. Не трябва да пренебрегвате ежедневните си задължения. През втората половина на деня е възможно да получите неприятно известие, което да Ви принуди да измените плановете си за вечерта. За Вас е лесно да печелите пари със собствените си таланти, а не на деловото поприще.

Рак

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Очаква Ви нова любов. Днес е ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Лъв

Този четвъртък е добър ден за учене или развиване на нова дейност. Ако отдавна отлагате започването на даден курс или сте го прекъснали, сега е моментът да се активизирате във възобновяването на дейността. Не се отказвайте. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Дева

При проявяването на романтичните си чувства трябва да бъдете предпазливи, дори малко сурови и пресметливи – това Ви позволява по-добре да разгледате предмета на своето внимание и да се предпазите от възможните неприятности в отношенията. Може да Ви се наложи да направите неприятен избор между гордостта и необходимостта да направите компромис.

Везни

Скрита информация може да повлияе на репутацията на влюбените представители на зодия , принуждавайки ги да извършват противоречиви постъпки. Критичният поглед по отношение на собствените си възможности и великодушието към околните Ви помагат да пречупите негативните тенденции на този ден. Във всяко едно нещо се обръщайте към здравия разум и практическия подход към действителността. Финансовият крах за мнозина е неочакван и ги обърква.

Скорпион

Този ден ще бъде много интензивен и продуктивен, а в много отношения и приятен. Много от Вашите очаквания могат да бъдат изпълнени. Знаете какво искате и няма да се поколебаете да го получите.

Стрелец

През този ден няма да сте в особено добро настроение, за което предупредете близките си. Все пак не се сърдете много на някой, който ще се опита да Ви разведри. Дайте му шанс. Бъдете отпимисти и всичко ще бъде наред.

Козирог

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на през днешния ден. Избягвайте рискови операции с пари. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей

В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността Ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта.

Риби

Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната Ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе