Шуменският театър гостува в Силистра на 18 април с пиесата „Това не е театър“

Шуменският драматично-куклен театър „Васил Друмев“ ще гостува в Силистра на 18 април от 19.00 часа с пиесата „Това не е театър“. Представлението ще е на сцената на силистренския драматично-куклен театър, бивш Куклен театър.

Спектакълът „Това не е театър“ е изграден по монолози, подбрани от актьорите в трупата. Артистите са имали думата още за декорите и сценографията. „Ще бъде забавно, интересно и неочаквано“, обещават участниците.

Участват актьорите: Вилиана Димитрова, Веселин Бърборков, Радина Алексиева, Кристина Константинова, Пламен Иванов, Димитрия Милушева, Николета Велчева.

„Това е един спектакъл за… Грешка. Това не е спектакъл! Каним ви на театър… Грешка. Това не е театър! Това е нещо повече. Това е призма, през която ще имате възможност да надникнете. Това е отражение на реалността, което ще бъде показано през актьорите. Това е представление за вас самите… За нас… За това какво всички ние смятаме за ценно!

Всеки от нас рано или късно остава сам.
Но как да се справим със самотата?
Как се справят персонажите от представлението?
Елате и разберете сами!
Ще бъде забавно, интересно и неочаквано.
Обещаваме!“

За информация и билети – Драматично-куклен театър-Силистра /бивш Куклен театър/ или на телефони 0876/ 00 76 79, 0876/ 00 77 95

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе