Дневен хороскоп за 20 март 2023, понеделник

Овен

Днес ще Ви зарадва с добра новина, свързана със семейството Ви. Очаква Ви отпадане на голяма грижа. Празнувайте свободата си. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Телец

Понеделник ще е благоприятен ден за Телец, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Като цяло работата Ви днес ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на днешния ден. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Близнаци

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото Ви. Този понеделник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения.

Рак

Розовите планове на влюбените от зодия Рак днес може да се променят, обещанията може да се окажат лъжливи и напрегнатите усилия няма да донесат никакви резултати. В ежедневния живот, във всички начинания, които може да не изглеждат достатъчно важни, представителите на зодия Рак може да бъдат апатични и да следват пътя на най-малкото съпротивление. Използвайте всякаква възможност за реализирането на своите планове.

Лъв

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето Ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Дева

Пренебрегването на собствените слабости може да стане причина за много неприятности, дори за болести. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да промените обичайния си начин на живот. Денят е благоприятен за открития и самореализация. Всяко начинание, дори най-рискованото, носи в последствие успех. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Везни

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от Везни днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Скорпион

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, Вие обаче имате отговорността за нея. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа.

Стрелец

Важно е да бъдете мъдри и да слушате какво казват другите, за да сте сигурни, че по същество не сте пропуснали нещо. По този начин ще избегнете проблеми, които наистина не Ви трябват.

Козирог

По-добре е да не казвате всичко, което Ви идва наум, дори ако сте убедени, че само така ще можете да оправите нещата. Упреците трябва да се дозират според фактите, а не според нивото на нервност.

Водолей

През този ден няма да Ви е лесно да наложите мнението си и то по-скоро няма да бъде чуто. Има и такива дни, а случващото се може и да е за добро. Не настоявайте излишно. Ще видите, че си заслужава след време. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете.

Риби

Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе