Силистренец с представление на своята поезия

Напоследък в Силистра зачестиха събития с културен характер по частна инициатива. Осъществява се с подкрепата на ОДК Силистра и Театрално студио „Артистик“. Събраните средства от продажба на билети ще бъде използвана за нов спектакъл на Студиото с р-л Христо Христов, както и за издаване на сборник със стихове.

Поредното обяви силистренецът родом Мартин Димитров: „Поезия, музика, актьорска игра ще създадат цялостната картина, а интерпретацията й оставям на вас. Това е първият ми опит да представя поезията си по-различно. Вярвам, че ще я усетите! А мисля, че е и първото подобно представление в Силистра. Каня ви на интимно пътешествие през 30 любими мои творби, които ще споделя по специален начин. Не ви трябва карта и компас. Разкривам частици от съкровени преживявания, които ще бъдат пресъздадени от различни герои в необикновена форма. Ще докоснем сетивата ви с мелодии, светлини, спомени и признания. Билети по 5 лева ще се продават на място непосредствено преди събитието. За предварително закупуване: тел. 0894 40 79 79„.

За инициатора на това интимно литературно пътешествие научаваме от личния му профил във Фейсбук: „Учил в Leeds Beckett University във Великобритания; изучавал е „Международни бизнес комуникации“ в Нов български университет – София и „Международни отношения“ в УНСС – София. Завършил е ЕГ „Пейо Яворов“ в Силистра“

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе