Служебна благодарност от окръжния прокурор за силистренски полицаи

Шестима служители на група „Териториална полиция“ при РУ-Силистра получиха служебна благодарност от административния ръководител на Окръжната прокуратура Ивелин Чафаланов за участието си в изпълнение на Европейска заповед за разследване, издадена от властите във Федерална Република Германия.

На 28 февруари 2023 г. в Силистра съвместно с представители на полицейските служби на град Саарбрюкен, силистренските полицаи под ръководството на прокуратурата са извършили претърсване и изземване на документи и вещи от дома на български гражданин, участвал в престъпна дейност на територията на Ф.Р.Германия.

В поздравителен адрес до директора на ОДМВР-Силистра старши комисар Мартин Недялков окръжният прокурор подчертава приноса на силистренските полицаи за успеха и обезпечаването на операцията. Той изказва благодарност за изпълнените с висок професионализъм служебни задължения и изразява увереност за добро професионално взаимодействие между двете институции и в бъдеще.

За успешната операция благодарствено писмо е изпратено до Окръжната прокуратура от Националното бюро на България в Евроджъст.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе