Обичате да пътувате, но не и да харчите много пари? Имаме няколко съвета за Вас как да спестите

Едно от любимите неща в живота на повечето е хора е пътуването – било то до някоя зрелищна дестинация или просто бягство за уикенда. През последните години тенденцията е туристическите агенции да стават все по-малко привлекателни, тъй като хората предпочитат сами да планират своето пътуване. В следващите редове ще споделим с вас някои трикове за по-бюджетно и лесно пътуване.

Най-големите разходи при едно пътуване са самолетните билети и настаняването. Препоръчително е да избягвате закупуване на самолетен билет в последния момент – най-добрият период за купуване на билети е между 6 и 8 седмици преди заминаването. В допълнение, при възможност изберете полет, който е рано сутрин или късно вечер, тъй като те почти винаги са доста по-евтини.

Следващият голям разход след транспорта са нощувките. С booking промокод имате възможност безпроблемно да откриете най-добрата оферта за настаняване по време на Вашия престой и да се възползвате от чудесни отстъпки. За да бъдете възможно най-прецизни в избора си на Ваше разположение са и снимки на съответното място за настаняване, както и оценки и коментари от предишни гости.

Ако не сте сигурни дали имате подходящата раница за своя ръчен багаж, или подходящи обувки за мястото, което ще посещавате, този промокод е идеалното решение за Вас. Чрез него се възползвате от специални намаления и имате възможност да си закупите всичко необходимо от дрехи до козметика за следващото пътуване на повече от добри цени.

В заключение, Ви съветваме при възможност да избягвате най-силния туристически сезон, тъй като тогава цените са най-високи и най-популярните дестинации са препълнени с туристи. Препоръчително е и да се избягват националните празници, тъй като тогава повечето от забележителностите ще бъдат затворени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе