Дневен хороскоп за 2 март 2023, четвъртък

Овен

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната характеристика на този ден е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, които ще продължат до началото на следващия месец. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Телец

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет, е да не рискуват излишно днес. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Това дори е наложително. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно.

Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. За представителите на Близнаци се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове.

Рак

Този ден за представителите на зодия рак възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Отделете време за семейството си. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа.

Лъв

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Дева

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Везни

През този ден бъдете себе си, няма нищо по-хубаво от това. Ще се уверите, като видите усмивките на лицето на близките Ви хора. Моментът не е подходящ да вземате важни решения. По-добре малко да почакате. Бъдете безкомпромисни в желанията си и проверете добре всички условия.

Скорпион

Пренебрегването на собствените слабости може да стане причина за много неприятности, дори за болести. Не се опитвайте да пришпорвате събитията или да промените обичайния си начин на живот. Денят е благоприятен за открития и самореализация. Всяко начинание, дори най-рискованото, носи в последствие успех. Възможна е малка печалба или изгодна покупка.

Стрелец

Този четвъртък оставете активната позиция и заемете тази на наблюдател и ще видите как всичко ще се нареди. От Вас може да бъдат нужни само леки корекции. Не се отчайвайте, а вечерта се отдайте на релакс. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл.

Козирог

През този ден пуснете спокойствието в дома си. Това е най-голямата сила и предимство. Многото работата и задължения, може да Ви оставят чувството, че сякаш Ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите Ви.

Водолей

Днес имате куп неща за вършене. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Риби

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Днес Риби са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе