ГЕРБ-СДС регистрира листата си в 20 МИР – Силистра

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира листата си за народни представители в предстоящите парламентарни избори на 2 април.

Документите в Районната избирателна комисия – Силистра, бяха внесени от областния координатор на ГЕРБ Тодор Тодоров, водача на листата Ивелин Статев . Заедно с тях бяха и част от кандидат-депутатите.

Тодор Тодоров заяви, че партията в област Силистра е в добра кондиция и тръгва с енергия и увереност към поредна изборна победа.

„Добре балансирана листа, отворена към хората, с представителство в нея на млади хора в политиката, както и доказани политически фигури, обобщи Тодоров.

По думите му тези избори са много важни, защото видяхме какво се случи последните месеци на управление – политическа криза, икономическа и международна изолация, неимоверно растящи цени на горивата, битова престъпност и др.

„Нужен е разум в населението. Нужни са политици, които са доказали, че могат да извадят държавата от кризата“, подчерта Тодоров.

Д-р Тодор Тодоров заяви, че на 2-ри април ни предстои най-правилният избор – дали да продължаваме да затъваме в кризи, или искаме отново да тръгнем по пътя на растежа.

„Вярвам в мъдростта на избирателите и знам, че ще предпочетат тези политици, които гарантират стабилно управление“, посочи той.

Водач на листата е инж. Ивелин Статев Иванов– офицер в Българската армия ( 1994-1996), служител на МВР (1997 – 2007), бивш директор на ОД на МВР – Силистра (2009-2013) областен управител в мандат 2017-2021, а понастоящем главен секретар на Областна администрация на Силистра ,народен представител в 47-то и 48-то Народни събрания.

Втора е д-р Мария Димитрова Димитрова – лекар по дентална медицина, председател на Общински съвет – Силистра, общински ръководител на ПП ГЕРБ за община Силистра,

Трети е д-р Любомир Минков Минков – специалист акушер – гинеколог в МБАЛ – гр. Дулово.

На четвърто място е Васил Красимиров Дойнов – педагог, общински ръководител на ПП ГЕРБ за община Тутракан.

На следващото пето място е представителят на ПП СДС – Младен Русинов Минчев – юрист, завършил „Икономика на кооперациите“ в УНСС, магистратура по финанси във ВТУ, „Право“ в Русенския университет, бивш зам.областен управител на Силистра / 2014-2017/.

Шести е Селим Джавид Садула – юрист.

Седми е Тодор Георгиев Тодоров – предприемач. Член на общинско ръководство и представител и член на СГЕРБ – Силистра.

Осми в кандидат-депутатската листа е инж. Орлин Огнянов Николов – инженер. Председател на ЛРС – Силистра, общински съветник в ОбС – Силистра и член на общинско ръководство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе