Дневен хороскоп за 21 февруари 2023, вторник

Овен

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек.

Телец

Вторник ще внесе известно вълнение сред Вторник. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Парите придобиват друг смисъл за Вас. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Работата Ви изостава.

Близнаци

Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с хората и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар – това значително ще скъси пътя към успеха.

Рак

През днешния ден не си мерете силите с някого с методите на агресията. Със сигурност ще загубите. Добрата дума прави истинските чудеса. И даже ще се почувствате доста по-добре. В края на деня ще се чувствате страхотно и пълни с енергия.

Лъв

Някой ще се опита да Ви изненада, а Вие отдавна се досещате за действията му. Не разваляйте удоволствието на човека и вложете целия си артистичен талант, за да изглеждате приятно изненадани. Той ще го оцени.

Дева

Обвземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.

Везни

Днес сте в безопасна зона, далеч от неприятности и несигурност. Възползвайте се максимално от това прекрасно астрологично време. Ако сте необвързани, не бързайте с нещата. Скоро ще намерите това, което търсите. Бъдете търпеливи.

Скорпион

През този ден най-важната Ви задача ще бъде да запазите спокойствие. Вероятно ще бъдете натоварени със задача да поправите нечии пропуски. Приемете я с усмивка. Ще се справите лесно и бързо. Бъдете внимателни към отправените Ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Стрелец

Ако сърцето ви е другаде, бъдете искрени към човека, който открито споделя чувствата си към вас. Голяма част от Стрелец днес са склонни да рискуват през днешния ден в някакво направление. Сега подобна стъпка не е оправдана, защото няма да осъществите целта си, а следствието от неуспелия опит – в най-добрия случай ще са силни ядове. По-тежките ситуации не бива дори и словесно да се споменават. Не позволявайте на дребните битови проблеми да ангажират вниманието Ви. Днешния ден е за Вас, за удовлетворяване на вашите собствени нужди и желания. Оценявайте правилно всичко, което става около Вас.

Козирог

[Тden] внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Бъдете старателни и се заемете с работата си.

Водолей

Голям процент от Вас днес са подвластни на отлично настроение, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират.

Риби

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Днес е подходящо за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ангажирани сте с парични въпроси.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе