РЕКИЦ ЧИТАЛИЩА СИЛИСТРА в партньорска мрежа за учене през целия живот

В Областна администрация Силистра бе проведена втората разширена работна среща на Областна координационна група за учене през целия живот. Нейната основна цел бе „Изграждане на партньорска мрежа в сектора за учене на възрастни“. Тя бе открита от Димитър Тодоров – заместник-областен управител на област Силистра, в присъствието на д-р Габриела Миткова – началник на РУО за област Силистра.

Областният координатор на координационната група Мая Григорова от РУО на МОН представи проекта, в който област Силистра участва като пилотна, заедно с областите Бургас, Враца и Търговище в рамките на проект на тема „Изпълнение на обновените приоритети на Европейската програма за учене на възрастни“ по програма „Eразъм +“.

В края на форума стана ясно, че на този етап от поканените 20 организации 15 са попълнили необходимите формуляри за участие в партньорската мрежа, респективно одобрявайки партньорското споразумение за развитие на уменията в пилотна област Силистра. Сред тях е и РЕКЕЦ ЧИТАЛИЩА СИЛИСТРА, представлявана от ст. експерт Мария Неделчева. По предварителна информация поне още две организации са декларирали готовност да се включат, но не са имали възможност да го осъществяват на форума.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе