Дневен хороскоп за 14 февруари 2023, вторник

© Pixabay.com

Овен

През този ден може да станете свидетел на неприятна ситуация с участието на Ваш близък. Не съдете хората, но и имайте едно наум от чутото и видяното. Не взимайте при сърце всички неща, които се случват около Вас. Не се натоварвайте излишно.

Телец

Не се колебайте да разчиствате сметки с хора, с които няма какво да си кажете. След време ситуацията ще е абсюлотно същата. Звездите Ви съветват да бъдете разумни и да не вземате решения под влиянието на момента, колкото и благоприятни да изглеждат условията. Останете практични, тогава няма да е трудно да следвате правилния курс.

Близнаци

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към Вас. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. ДНес ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Днешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Днес просто е такъв ден.

Рак

Днес имате куп неща за вършене. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха Ви. Ваш близък ще поиска услуга от вас, която може и да промени плановете ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Лъв

Днешният ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. В вторник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение.

Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. За представителите на Дева се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание. Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Днес трябва да избягвате споровете.

Везни

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще позволява да уговорите нови сделки. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Скорпион

Вторник ще сблъска много от представителите на скорпион с нови преживявания. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията.

Стрелец

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

Козирог

Емоционалната сфера е възможно да страда. Податливост към депресия, раздразнителност, подозрения. Необходимо е активно забавление – самотата е противопоказана. Спортът е полезен сега, но се пазете от падания и фрактури. Включете в диетата си храни, стимулиращи храносмилането и тонизиращи напитки.

Водолей

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от представителите на зодия Водолей. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители може да срещнат нова любов.

Риби

Днес отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе