В Дулово се проведе семинар за обучение и реализация на млади хора

Със съдействието на Генералния Консул на република Турция в Бургас г-жа. Сенем Гюзел, днес 04.02.2023 г. в сградата на община Дулово беше проведен семинар във връзка със обучение и реализация на млади хора, финансиран от република Турция. Беше представена презентация с основните детайли и информация.

Присъстващите имаха възможността да обменят информация, бяха, уточнени всички важни въпроси с точни и ясни отговори. Залата се запълни с много млади и прекрасни хора, които имат амбиция и цели в живота, защото човек се учи до като е жив. Няма нищо по-велико и свято да имаш образование, то ти дава достъп и предимство във всички посоки в живота.

Гости бяха г-жа. Невхис Мустафа – Председател на общинския съвет на община Дулово, Айваз Хъкмет Чакър – общински Председател на младежката организация на ДПС в община Дулово, Хюсеин Ешреф Джелил – Председател на местния съвет на ДПС с. Овен и общински съветник в община Дулово, Емир Расим Осман – Председател на младежката организация на ДПС в с. Овен и член на общинския съвет.

Със съдействието на Генералния Консул на република Турция в Бургас г-жа. Сенем Гюзел, днес 04.02.2023 г. в сградата на…

Posted by Zafer Hacıbilal on Saturday, February 4, 2023

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе