Конкурс „Ръчно изработена картичка за 8-ми март” обявен от инициатори от село Гарван

Народно читалище „Димитър Иванов Полянов – 1870”, село Гарван, община Ситово, област Силистраq организира от 1 февруари до 1 март 2023 година втори конкурс на тема „Ръчно изработена картичка за 8-ми март”. Всяко читалище има право да участва с до двама свои представители без възрастови ограничения. Всички изработени изделия трябва да се изпращат (с краен срок 1 март) по пощата или чрез куриерска фирма до адрес за сметка на участника. Адрес на получателя: НЧ „Димитър Иванов Полянов – 1870”, улица „Първа”, № 14, област Силистра, община Ситово, село Гарван, пощенски код: 7589.

Необходимо е преди изпращането на ръчно изработените картички (до 2 броя) на отделен лист, прикрепен с кламер, да се впише следната информация: – Наименование на читалището. ü Адрес и телефон за контакт на участващото читалище. – Електронна поща на читалището. – Трите имена на участника. ü Възраст на участника.

При изработката могат да се използват различни по вид материали и техники. Важно е изделието сàмо да бъде оформено (декорирано). В него не трябва да се съдържа текст с пожелание за празника. Всички получени картички ще се представят в изложба, която ще се отрази във фейсбук профила Село Гарван Читалище https://www.facebook.com/profile.php?id=100083015242526.

Оценяването ще се извърши от компетентно жури.
Участниците, класирани на призовите места (първо, второ и трето място), ще бъдат удостоени с дипломи и предметни награди, а всички останали ще получат грамоти. Обявяването на крайните резултати, отличените и пълния списък с участници ще се поместят във фейсбук профила на читалището (Село Гарван Читалище) на 8 март (сряда) 2023 година. Картичките ще се използват за благотворителност и няма да се връщат на участниците.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе