Дневен хороскоп за 12 януари 2023, четвъртък

© Pixabay.com

Овен

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Овен са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

Телец

Четвъртък ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Предстои важна среща с личност, която не познавате много добре, но се интересува от работата Ви.

Близнаци

Днес внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Натоварени сте с много работа, с която се налага да се справите бързо. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги.

Рак

Днес някой може да Ви помоли за съдействие, но Вие имате по-важна работа, свързана със защитата на собствените Ви интереси. Поставете се на първо място. В края на деня, след като сте свършили всичките си ангажименти, може да помогнете на другите.

Лъв

Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Желателно е да се срещнете с учители и капацитети в интересуващата Ви област. Не бързайте да казвате „да“. Седмицата Ви е интересна и успешна, стига да може да я планирате предварително.

Дева

Скрита информация може да повлияе на репутацията на влюбените представители на зодия Дева, принуждавайки ги да извършват противоречиви постъпки. Критичният поглед по отношение на собствените си възможности и великодушието към околните Ви помагат да пречупите негативните тенденции на този ден. Във всяко едно нещо се обръщайте към здравия разум и практическия подход към действителността. Финансовият крах за мнозина е неочакван и ги обърква.

Везни

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. В четвъртък най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Пред Вас се очертава предложение за доходна работа. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Скорпион

Напрегнат ден, изискващ сериозно отношение към делата. Разпределете от рано приоритетите и задачите за деня, но се старайте да няма излишни амбиции. Не е изключено да Ви се наложи да решавате домашни или лични проблеми.

Стрелец

Днес ще се изправите лице в лице с обезпокоителни и трудни ситуации. Трябва да си дадете време за почивка и релакс, да успокоите ума си и да презаредите батериите си. Имайте малко търпение. Скоро нещата ще се обърнат към по-добро.

Козирог

Партньорските отношения днес ще бъдат плодотворни и ще носят взаимно удовлетворение. Жизненият потенциал, сексуалността и личното обаяние са на високо равнище. Може да имате интересни срещи и запознанства, но нямат да бъдат дълготрайни.

Водолей

Този четвъртък най-добре не предприемайте рискове. Днес рисковете не са оправдани. Въздържайте се от сериозни покупки, особено на електроника. В края на деня ще се почувствате по-добре. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите.

Риби

Не си създавайте врагове. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи. Стремежът Ви да прехвърляте проблемите на чужда глава и склонността ви да протакате може да Ви попречат в доста неща. Вашата способност да улавяте в детайли всичко, което се случва Ви помага да оцените вярно и обективно нещата и събитията. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел”, свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе