Празнична среща в Областна администрация Силистра

В навечерието на големия християнски празник Рождество Христово – Коледа, както и на новата 2023 година в Областна администрация Силистра бе проведена среща по покана на областния управител инж. Николай Неделчев, преминала с участието на заместник-областния управител Димитър Тодоров. За това съобщиха от пресцентъра на областна администрация-Силистра.
Като представител на държавната власт за областта, инж. Неделчев приветства отзовалите се на поканата ръководители на регионални звена на министерства и на други структури на централно ниво, изнесени в регионите, както и лидерите на местната изпълнителна и законодателна власти. Срещата е първа по рода си от много години насам с идеята представителите на най-важните институции да се поздравят с предстоящите празници. Както и в минали години по подобни поводи, съдействие за провеждане на коктейла за срещата оказаха ученици от ПГСУАУ „Атанас Буров“ – град Силистра, което за тях е форма на учебна практика.

По традиция от името на областния управител на област Силистра в електронното пространство бе разпространен до обществеността на област Силистра неговият поздрав: „Уважаеми госпожи и господа, поздравявам Ви с коледно-новогодишните празници, които са повод за общуване в семейна и в приятелска среда. По това време от календара ритуалните и обредните моменти на Бъдни вечер и Коледа, както и светлините на елхата в новогодишната нощ са едни от най-обичаните от децата и от възрастните. Пожелавам Ви настроение в поредицата от събития, включително в посветените на предстоящите именни дни, за да изпратим по достойнство отиващата си година и да посрещнем с надежда 2023 година“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе